Kwekerij en groothandel voor tuincentra, handel en export

4 seizoenen b(l)oeinde planten

Breng een bezoek aan onze kwekerij in Boxtel en laat je verrassen door onze prachtige, veelzijdige sierheesters en vaste planten. De planten van Nieuwelaar- van der Mee tuinplanten kenmerken zich door de uitstekende kwaliteit en het gezonde, volle uiterlijk.
Wij focussen ons op de grotere potmaten, zoals C5/P23, C7,5/P26 en C10/P29, maar ook voor de kleinere potmaten ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze voordelen

snelle levering, goede service en eigen transport

Dankzij onze grote eigen productie bieden we een zeer gevarieerd aanbod in sierheesters en vaste planten. Door de jaren heen hebben we een uitgebreide klanten- en relatiekring opgebouwd. Partnerschap staat hierbij centraal. Enerzijds om een duurzame relatie aan te gaan met tuincentra, handelsbedrijven en export. Anderzijds om onze klanten een gevarieerd aanbod te bieden door de samenwerking met collega-kwekers.

Dit alles zorgt ervoor dat we jou als klant een complete service kunnen bieden. Van het uitzoeken van een mooi assortiment tot het bezorgen van je bestellingen. Onze planten kunnen met eigen transport bezorgd om afspraken en kwaliteit te garanderen. Bovendien maakt het eigen transport onze levering flexibel.

Leg je vraag gerust bij ons neer en wij gaan aan de slag. We bekijken de mogelijkheden en doen ons uiterste best om aan je verzoek te voldoen. Liever je bestelling ophalen? Ook dat kan: je bestelling wordt bij ons op de kwekerij klaargezet. Onze collega’s helpen graag een handje met laden.

Duurzaamheid

Voor een groene wereld

We willen de wereld een stuk groener zien! Nu is het kweken van planten al ontzettend duurzaam, maar we doen meer dan dat voor de natuur. Nieuwelaar- van der Mee tuinplanten is MPS-A+ gecertificeerd. Dit houdt in dat we zoveel mogelijk geïntegreerd bestrijden tegen ziekten en plagen.
Bovendien gaan we zuinig om met water, gas en stroom. We hebben zonnepanelen en het regenwater wordt opgevangen op diverse locaties, zodat we dit kunnen gebruiken voor onze planten. 

Onze potten zijn gemaakt van gerecycled plastic en kunnen ook opnieuw gerecycled worden. Ook de potten die we terugkrijgen van hoveniers zamelen we in, zodat ze gerecycled kunnen worden. Zelfs onze foto-etiketten zijn gemaakt  van gerecycled materiaal.

Jouw partner in kwalitatieve tuinplanten en bomen uit eigen kwekerij

Blijf op de hoogte van ons assortiment via:

   |          |     Diverse Beurzen     |     Nieuwsbrief     |     Whatsapp

Eenvoudig bestellen

Snel en gemakkelijk met verschillende bestelmogelijkheden

Planten bestellen moet snel, gemakkelijk en overzichtelijk gaan; daar zijn we ons van bewust. We bieden dan ook veel verschillende bestelmogelijkheden. Het maakt niet uit via welk kanaal je bestelt: we streven altijd naar realistische en actuele productfoto’s.

Wekelijks sturen we een e-mail met de actuele voorraadlijst waarop je eenvoudig kunt bestellen. Bovendien bieden we je de bestelmogelijkheid via het platform Floriday. Daarnaast mag je ons altijd bellen, mailen of zelfs whatsappen. Dit directe contact is ook ideaal voor (korte) vragen – we adviseren graag!

Bij Nieuwelaar- van der Mee tuinplanten heerst een gezellige sfeer en hebben we korte lijnen. Voel je dus vrij om vragen te stellen of om advies te vragen.

Professionele uitstraling voor alle gekweekte planten

Met onze jarenlange ervaring in de kwekerij weten we exact wat we moeten doen om sterke planten te kweken. We zijn trots op onze planten en dat stralen we uit. Sinds twee jaar kun je onze planten herkennen aan de paarse pot met eigen foto-etiket.

Eigen kwekerij met hoofdteelt in Skimmia, Rhododendron en Pieris

En nog veel meer dan dat! Het assortiment van Nieuwelaar- van der Mee tuinplanten bestaat uit een uitgebreide eigen productie in (sier)heesters en vaste planten. We kunnen het gehele jaar door visueel aantrekkelijke planten leveren. Hierbij speelt planning een belangrijke rol. De juiste timing van bijvoorbeeld stekken, potten en snoeien is van cruciaal belang om topkwaliteit te kunnen garanderen.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met onze planten en we staan niet volledig achter ons product, nemen we altijd eerst contact op om te overleggen. Open, eerlijke communicatie is essentieel!

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact op!

We adviseren je graag over de beste plantkeuze in jouw project of tuincentrum. Voor eenvoudige én complexe vragen ben je bij ons van harte welkom.

De koffie staat klaar!

Contact opnemen